|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Konkurs "Przygody Joela" Wciel się na chwilę w rolę pisarza, wymyśl fabułę powieści i wygraj dla swojego dziecka powieść Henninga Mankella "Podróż na koniec świata". Zasady konkursu >> Konkurs trwa od 02.08 do 11.08.2010 r. |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Zwycięzcy konkursu:
1. justynarojek (post #2) 2. leoniu (post #5) 3. INTA (post #11) 4. joannas1 (post #12) 5. siwa77 (post #15) 6. justynaXsanko (post #16) 7. taleksander (post #17) 8. onlyme30 (post #18) 9. supermonikas23 (post #19) 10. ewelka21 (post #20) 11. helgomirka (post #21) 12. dakkar2 (post #22) 13. 19790411 (post #23) 14. kosania (post #24) 15. kasiakozmin (post #27) Serdecznie gratulujemy zwycięzcom i zapraszamy wszystkich do kolejnych naszych konkursów. Redakcja |