|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Witam,
Teraz moja chrześnica ma Komunie i tak się z siostra zastanawiamy jak to zorganizować. Wiem wiem nie jest ważne jak i gdzie tylko przezywanie ale sami wicie że już się przyjęło i uroczystość dla rodzinki musi być. Zastanawiamy się czy robić w domu a wtedy same wiecie do pomocy i babcie i rodzice zaciągnięci. Zmęczeni i zabiegani...... Czy zorganizować w lokalu drożej ale wygodniej. Chodzi o to że rodzinkę mamy dużą i po lokau i tak jeszcze pare osób posiedziec wejda na tzw kawke ![]() Prosze o rady a najlepeij opiszcie jak to u Was było zorganizowane i czy tak samo byście zrobiły. |
|
|||
|
|||
![]() Jakby ktoś potrzebowała dekoracje komunijne na torty, to mogę odsprzedać coś takiego:
http://www.sweetdecor.pl/category/17...acje-komunijne Jedną dekoracje komunijną takiej książki tylko mniejszą i podobne figurki chłopca i dziewczynki przystępującej do komunii. |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
|
|
|||
|
|||
![]() Moim zdaniem też lepiej komunię robić w lokalu bo na pewno będzie wygodniej dla samych rodzció dziecka, mniej nerówów, stresów i bieganiny
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
![]() Ja do komunii mam jeszcze kilka lat, ale już teraz wiem, że o ile finansowo będę w stanie sobie na to pozwolić, przyjęcie wyprawię w lokalu. Tak robiłam chrzciny, tak co roku robię synowi urodziny. Szczerze - wolę zapłacić i mieć wszystko z głowy i skupić się na przyjęciu, niż latać między kuchnią a salonem, dopilnowywać piekarnika itp. Nie mówiąc już o samych przygotowaniach. Nie, dziękuję, ja stanowczo jestem za lokalem. Jeśli kogoś mój post nie przekonuje, niech może przeczyta sobie, dlaczego warto komunię zorganizować w lokalu: http://hotelnabloniach.pl/blog/dlacz...omunie-swieta/. Być może argumenty zawarte w powyższym tekście będą miały większą moc przekonywania ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Pierwsza Komunia Święta to bardzo ważne wydarzenie nie tylko dla dziecka, ale również dla jego rodziców. Warto zrobić wszystko, aby wspominać je jak najlepiej
![]() ![]() |