|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Konkursy zakończone Tu trafiają wątki z konkursami, które się zakończyły - nadal możecie je przeglądać :) |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() 3-2-1-START!
Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży! ![]() 1. zrób zdjęcie brzuszka i napisu "wrzesień 2014" 2. umieść zdjęcie (do 2 MB) w galerii: http://forum.babyonline.pl/forum/gal...ages.php?c=449 3. zaproś znajomych do oceniania zdjęcia (ostateczna decyzję podejmuje jury) Partnerem konkursu jest firma My Sweet Angel, która przygotowała dla Was w nagrodę komplety pościeli i dodatków do pokoju maleństwa! We wrześniu możecie wygrać zestaw Bears Famile: - poduszka i kołderka do wózka ![]() - torba na zabawki ![]() - pokrowiec na pudełko na chusteczki + chusteczki ![]() Wszystko uszyte ze 100% bawełny, pościel wypełniona antyalergiczną włókniną wysokopuszystą - szczegóły znajdziecie na stronie producenta. Od redakcji dokładamy książeczki "Bobas - instrukcja obsługi" i drobiazg - niespodziankę! Na zdjęcia z napisem "wrzesień 2014" czekamy do 30 września, jej wyniki poznacie 5 października, a 1 października ruszy kolejna edycja... i tak, nomen omen, na okrągło ![]() Kto pierwszy, ten lepszy: pierwsza wrześniowa kandydatka dostanie dodatkową nagrodę od redakcji - za odwagę ![]()
|
|||
|
|||
![]() hmmm, chciałoby się znów być w ciąży
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() I mamy pierwszą uczestniczkę - gratulacje!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Witam serdecznie.
Już drugi raz próbuję dodać zdjęcie do galerii konkursowej i nie jest ono widoczne. Czy jest z nim jakiś problem? ![]() Pozdrawiam |
|
||||
|
||||
![]() Pluusiu, jest już w galerii - przeglądamy zdjęcia do akceptacji średnio raz na dobę
![]()
|
|||
|
|||
![]() Dziękuję baaardzo bo już się martwiłam że może za duużo pokazałam
![]() |
|
||||
|
||||
![]() p.s. Umieszczamy wszystkie Wasze zdjęcia, ale nagradzając weźmiemy pod uwagę tylko te, które spełniają warunki zadania!
|
|||
|
|||
![]() wrzesień 2014
|
|
||||
|
||||
![]() Katuskowo - piękne zdjęcie, ale dodaj je, prosimy, do galerii!