|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Co w trawie piszczy? Nowe kryteria w przyznawaniu 500+? A może news o szczepionkach i nieporządanych odczynach poszczepiennych? Co was porusza, bulwersuje, zachwyca? Zapraszamy do wymiany opinii! |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Mieszkańcy Torunia i okolic
![]() W najbliższą sobotę 7 maja 2016 r. o godzinie 12.00 w Centrum Sztuki Współczesnej (CSW) w Toruniu odbędzie się kolejne spotkanie z cyklu „Filozofowanie z dziećmi”. Tym razem odbędzie dyskusja na temat demokracji. Organizatorzy zapraszają na spotkanie wszystkich wolnomyślicieli, którzy ukończyli 6 rok życia J Zajęcia organizowane są wspólnie z wydawnictwem Tako. Prowadzący:
Bilet na warsztaty: 5 zł. Obowiązują zapisy: biblioteka@csw.torun.pl Zapraszamy!!
|
||||
|
||||
![]() W najbliższy weekend, w dniach 28-29 maja 2016 r., zapraszamy wszystkie dzieciaki spragnione wędrówek po tajemniczym świecie sztuki na kolejną WYPRAWĘ W GŁĄB SZTUKI! Tym razem będziemy poruszać się w krainie liter, znaków typograficznych i plakatów, prezentowanych w ramach tegorocznej edycji międzynarodowego festiwalu PLASTER. W sobotę zapraszamy młodszych uczestników (5-8 lat), natomiast w niedzielę nieco starszych (7-12).
28.05.2016 /SOBOTA/GODZ.12.00-14.00/ 29.05.2016 /NIEDZIELA/GODZ.12.00-14.00 WYPRAWA W GŁĄB SZTUKI – warsztaty rodzinne towarzyszące 7 edycji Festiwalu Plakatu i Typografii PLASTER Na kilku wystawach PLASTRA zobaczymy prace ukraińskich artystów. Projekty plakatów sąsiadować będą z kompozycjami typograficznymi, a także z ilustracjami i instalacjami przestrzennymi. Dzieci a także ich opiekunowie będą mieli okazję posłuchać ciekawostek dotyczących wystawy, a także wziąć udział w kaligraficznych eksperymentach i rysunkowo-projektowych zabawach. Dowiemy się wiele o plakacie i typografii, tworząc liternicze kompozycje. UWAGA! Warsztaty dla dzieci od lat : * 5-8 wraz z opiekunami /28.05/ * 7-12 wraz z opiekunami / 29.05/ WSTĘP: 7zł / osoba Obowiązują zapisy pod mailem: eduakcje@csw.torun.pl lub nr tel. 56 610 97 16