|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Starania o dziecko Staracie się zajść w ciążę? A może dopadają was jakieś wątpliwości? Pytajcie! |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() jestem zdrowa i szczęśliwa ale ... od kilku miesięcy staramy się o dziecko i nic z tego nie wychodzi. Jaka może być tego przyczyna?
|
|
||||
|
||||
![]() A co na to Twój lekarz? Powinnaś chyba najwięcej dowiedzieć się od niego. Pamiętaj też, że przyczyna wcale nie musi leżeć po twojej stronie...
|
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
Mami ja o dzidziusia starałam sie z męzem dwa lata, im bardziej myślisz o ciąży to nie wychodzi ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ja tez sie starałam prawie rok , zaczelam brac tabletki z kwasem foliowym takie ktore sa dla kobiet planujących zajśc w ciaże i po jakims miesiacu- dwóch staran okazalo sie ze zostaniemy rodzicami ;-) pozdrawiam
|
|||
|
|||
![]() wiem, że brakuje mi cierpliwości do tego wszystkiego, ale chyba będzie lepiej jak wyluzuję a może wtedy moje ciało się odblokuje ...kto wie
![]() |
|
||||
|
||||
![]() FAkt faktem nic na siłe , na zreszta na kazdego przyjdzie pora
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Ja i mój mąż zrobiliśmy badania...nie ma przeszkód natury medycznej, więc zdrowi ludzie to chyba kiedyś zachodzą w ciąże...zacznę się uczyć naturalnych metod może nie trafiamy na okres płodny...
|
|
|||
|
|||
![]() myślę, że to będzie najlepsze wyjście dla Was...życzę powodzenia
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Cytuję:
"Nie bez znaczenia pozostaje także aspekt psychologiczny. Znaczący wpływ na ograniczenie płodności u kobiety może mieć jej stan psychiczny, wywołany np. presją otoczenia." Zastanów się, może tu jest główna przyczyna? Jak byś chciała sobie poczytać, to tu cały art.: http://babyonline.pl/starania_o_dzie...ykul,4366.html |
|
||||
|
||||
![]() Moja koleżanka starała się o dzidziusia już jakieś 2 lata temu. Ciągle im nie wychodziło, aż w końcu, jak przestała tak obsesyjnie myśleć o ciąży, do tego jeszcze zapatrzyła się na mojego szkraba
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|