|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Rozrywka, pogaduchy Humor, zabawy, codzienne sprawy... |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Hej,
Z mężem planujemy zbudować dom. Chcemy zlecić projekt firmie [zjadamy reklamy] . Projektują oni domy mieszkalne jednorodzinne i wielorodzinne. Mają doświadczenie i znają się na najnowszych trendach w budownictwie. Jaki dom powinniśmy zbudować? Nowoczesny czy raczej klasyczny? Ostatnio edytowane przez Redakcja_MamoToJa.pl : 22-04-2014 o 18:23. |
|
||||
|
||||
![]() A nie boisz się samodzielnej budowy domu? NIe jest to łatwe zadanie i może kosztować bardzo wiele czasu jak i pieniędzy. Sama nie wiem czy pakowałabym się w taką inwestycję, szczególnie, że trzeba również kupić sobie działkę.
Polecam natomiast tutaj przejrzeć sobie ofertę deweloperów: [zjadamy reklamy] - są to obecnie pierwsze takie wirtualne targi nieruchomości gdzie można przejrzeć sobie praktycznie wszystkie inwestycje realizowane aktualnie w Polsce. Moim zdaniem ciekawa rzecz. Ostatnio edytowane przez Redakcja_MamoToJa.pl : 22-04-2014 o 18:24. |
|
|||
|
|||
![]() Ja to w ogóle podziwiam ludzi, którzy piszą się na budowę domu, bo to nie lada wyzwanie. My się zdecydowaliśmy na kupno mieszkania i jesteśmy mega zadowoleni. Żadnego koszenia trawników, martwienia się o tynkowanie czy grzania wody. Ale jak tam chcecie, co rodzina, to obyczaj!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Tylko że dom daje nieporównanie większą swobodę.
Fakt, już na etapie wyboru projektu często są pierwsze problemy, ale z drugiej strony na wszystko jest rozwiązanie. Nawet na niewymiarowej działce można zaprojektować fajny dom: http://www.dobredomy.pl/projekty/domy-na-waska-dzialke/ . Wiadomo, że trzeba w to włożyć sporo wysiłku, ale moim zdaniem zdecydowanie warto ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ja jak myślę o budowie domu to tylko ze słomy :P
|
|
||||
|
||||
![]() Ha ha
![]() ![]() My byśmy chcieli nowoczesny domek ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() U nas na razie nie zanosi się na budowę domku. Na chwilę obecną staramy się o kredyt mieszkaniowy i szukamy wymarzonego eM na http://targimieszkaniowe.net/nowe-mi...-i-domy-sopot/ Może za kilkadziesiąt lat będzie nas stać na budowę domu, obecnie cieszę się z możliwości zakupu mieszkania.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja bym postawiła dom parterowy
|
|
||||
|
||||
![]() Parterowki teraz też są ładne. Tylko metrazowo więcej miejsca zajmuje taki dom.Mi to tam w sumie obojętnie byleby nie blok.
|
|
||||
|
||||
![]() my jesteśmy w trakcie budowy - i wybraliśmy dom jednorodzinnym z poddaszem użytkowym - mały ale większy nie jest potrzebny, http://archon.pl/gotowe-projekty-dom...m9491f8409a40a - może kiedyś uda się nam tam zamieszkac
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|