|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Kosmetyki dla mamy Odpowiednia pielęgnacja skóry jest ważna na każdym etapie życia kobiety. Ciąża i połóg to czas intensywnej opieki nad dzieckiem, nie można jednak zapominać o pielęgnacji własnego ciała. W tym dziale zamieszczamy wąki dotyczące sprawdzonych kosmetyków dla kobiet. |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Zdecydowanie polecam krem do twarzy od ladniepchnie.pl kupiłam go z polecenia koleżanki i to była naprawdę bardzo dobra decyzja. Krem wysokiej jakości, skóra po nim wyraźnie gładsza i zmarszczki mniej widoczne.
|
|
|||
|
|||
![]() Zdecydowanie polecam krem do twarzy od ladniepchnie.pl kupiłam go z polecenia koleżanki i to była naprawdę bardzo dobra decyzja. Krem wysokiej jakości, skóra po nim wyraźnie gładsza i zmarszczki mniej widoczne.
|
|
|||
|
|||
![]() zamawiam sobie kosmetyki zazwyczaj w internecie nie oszukujmy się tam po prostu są tańsze. Mam stronkę https://warsztatpiekna.com.pl/ gdzie mają kosmetyki do ciałą do twarzy, maseczki, kremy itd. Wszytko jest. Jeśli bym miała wybrać ulubiony kosmetyk to żel pod prysznic z aloesem! Jak dla mnie najlepszy, dobrze nawilża skórę.
|
|
|||
|
|||
![]() Jeszcze nie probowałam, ale zaciekawiło mnie czarne mydło znalezione na portalu https://www.maxdrogeria.pl . Słyszałam, że bardzo zdrowe
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Stosujecie już jakieś kremy na zmarszczki? Ja właśnie zauważyłam, że wokół oczu pojawiły mi się nowe kurze łapki i postanowiłam zainwestować w dobry przeciwzmarszczkowy krem, tylko nie wiem w jaki...Myślałam by kupić i wypróbować krem liftingujący i przeciwstarzeniowy Calluna Medica. Tym bardziej że jest na bazie naturalnych składników. Widziałam na insta jak Wiktoria Omyłą reklamuje też tą markę. Może warto ?
|
|
|||
|
|||
![]() Jakie fajne kosmtyki z Avon polecicie na walentynki?
|
||||
|
||||
![]() Nie polecam ich kosmetyków. Fajnie pachną i fajnie wyglądają ale jeśli chodzi o skład to są.... takie sobie. O wiele lepiej będzie wybrać jakąś dobrą polską firmę kosmetyków naturalnych taką jak Sylveco czy Nacomi.
W tym sklepie jest aktualnie wiele zestawów na walentynki w dobrej cenie, zerknij sobie: https://darmarsklep.pl Nie musisz tak poza tym kupować kosmetyku,ale na przykład akcesoria zestaw beauty blenderów ewentualnie szczoteczkę czyszczącą do twarzy |
|
|||
|
|||
![]() Cześć, to zależy czego oczekujesz od kosmetyku. Ja zdecydowałam się porzucić produkty drogeryjne na rzecz naturalnych. Bardzo polecam olej konopny sklep internetowy. Najlepiej jeżeli sprawdzisz działanie na sobie.
|
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|