|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Promocje i okazje Sprawdź, gdzie jest najtaniej. |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Hej mamuski
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ja lubie w sklepach w moim miescie nei koniecznie w jakis firmowych, na allegro tez czesto kupuje ale wole jednak dotknac przymierzyc, pare razy rozczarowalam sie przez allegro
|
|
|||
|
|||
![]() ja rowniez czesto kupuje przez allegro czy tez szafe
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ja lubię robić zakupy przez internet
![]() Ostatni zamówiłam swojemu mężusiowi kilka fajnych koszulek w tym miejscu: http://www.embros.pl/TSHIRTY-c81.html Bardzo fajny sklep - robię tam zakupy już wiele razy i nigdy się praktycznie nie zawiodłam. |
|
|||
|
|||
![]() jakoś nie mam przekonania do zakupów przez internet... chyba, że już mus
wolę iść, dotknąć, przymierzyć, ponarzekać :P |
|
|||
|
|||
![]() To naprawdę zależy od tego co tak naprawdę chcę kupić. Idzie gwiazdka, a ja strasznie lubię kupować prezenty bliskim, więc i na tym żałować nie będę , a postanowiłam, że panom dam coś eleganckiego, np portfel lub pasek albo krawat, ale zamówienie zrobię w jednym sklepie - OSKAR na mojekrawaty.pl - będzie przecież taniej
![]() |
|
|||
|
|||
![]() no ale zamierzasz wszystkim krawatów na święta nakupić???
hihihi |
|
|||
|
|||
![]() Najczęściej chodzę do carrf a teraz świąteczne promocje to tym bardziej warto.
|
|
||||
|
||||
![]() Ja lubię robić zakupy w sklepach internetowych
![]() Ostatnio zamówiłam sobie na przykład baterię do laptopa (marka IBM) w tym sklepie: http://www.ebaterie.pl/baterie-laptopow-c-31_68.html i nie żałuję ponieważ w niskiej cenie komputer trzyma mi o wiele dłużej ![]() Tak więc jeśli również mielibyście problem ze słabą baterią to polecam ! |
|
|||
|
|||
![]() Ja robię zakupy praktycznie już tylko w internecie, od serwisów aukcyjnych po spożywcze. Czas na chodzenie po sklepach spędzam w przyjemniejszy sposób, i chyba wydaję mniej.
Ostatnio edytowane przez Redakcja_MamoToJa.pl : 25-08-2014 o 13:04. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|