|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Bliźniaki Wszystko na temat bliźniąt - zaczynając od ciąży aż po wychowanie. Wasze porady, wątpliwości i pytania. |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Czy wy tez mialyscie takie mdlosci i takie wymioty noszac w brzusiu bliznieta??
Ja czulam sie tragicznie..... |
|
||||
|
||||
![]() ja przy chłopcach nie miałam żadnych wymiotów,rono troszkę było mi niedobrze wystarczyła letnia herbatka i mi przechodziło, nie miałam też wielu innych objawów, przez całą ciążę nie pamiętałam o alergii, zgagę miałam może ze 3 razy(choć była silna) tylko nogi mi strasznie puchły od 4 msc.
Za to teraz przy jednym dziecku (ale dziewczynce ???) przez 2 miesiące było mi cały czas niedobrze i jeszcze w 4 miesiącu zdarzały się wymioty. No i alergia zaatakowała ze zdwojoną siłą...... i zgaga co dziennie prawie |
|
||||
|
||||
![]() tylko pozazdroscic, ja lezala mw szpitalu na odwodnieniu... wymiotowalam nawet w nocy... non stop
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja też się czułam fatalnie. Przy jednej córce - było super, nie miałam dolegliwości ciążowych, za to przy bliźniętach zaatakowały ze zdwojoną siłą
![]() Podobno to wina kosmówki, której produkuje się więcej przy ciąży bliźniaczej. Bagnes to chłopcy ciebie oszczędzili ![]() |
|
||||
|
||||
![]() oj oszczędzili i dlatego teraz od początku wszyscy mówili (z przymróżeniem oka oczywiście) że na pewno będzie córka, że tak mamie w kość daje...... i się sprawdziło
![]() |
|
|||
|
|||
![]() U mnie wszyscy mówili przy drugiej ciąży, że jeden i to chłopiec będzie, a były 2 dziewczyny
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Taa dwie dziewczyny skad to znam?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ja nie mając bliźniąt czułam się kiepsko, a co mówiąc przy dwójce. Ale faktem jest że każda kobieta inaczej przechodzi ciąze i nie zawsze ma te najgorsze objawy
|