|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Starania o dziecko Staracie się zajść w ciążę? A może dopadają was jakieś wątpliwości? Pytajcie! |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() ja czułam się bardzo rozkojarzona jak nigdy wcześniej i to skłoniło mnie by kupić test który pokazał 2 kreski później zorientowałam się że od kilku dni bolą mnie piersi więc to również był symptom wczesnej ciąży
|
|
|||
|
|||
![]() Polecam sprawdzić w teście ciążowym online http://darmowetesty.pl/darmowy-test-ciazowy-online
|
|
|||
|
|||
![]() Ja ostatnio jestem ciągle rozkojarzona i mam wahania nastroju (bardzo skrajne) ale na teście wyszła tylko jedna kreska
![]() |
|
||||
|
||||
![]() szczerze to nie zwróciłam uwagi na "pierwsze objawy". To znaczy zauważyłam dziwne zmiany w moim organizmie, ale nie wiedziałam, że mam w sobie drugie życie.
![]() Po tym jak od tygodnia spóźniała mi się miesiączka zrobiłam testy i okazało się, że jestem w ciąży. Najgorsze były zachcianki jeśli chodzi o jedzenie, a jak wiadomo, nie wszystko można w tym stanie jeść. ![]()
|
|||
|
|||
![]() U mnie zaczęło się od braku miesiączki i silnym bólem piersi. Stały się obrzmiałe i bardzo, ale to bardzo bolały. Sutki zmieniły kolor ma ciemniejszy. Mdłości i wymioty pojawiły się po pierwszej wizycie u lekarza.
|
|
|||
|
|||
![]() Szanowne Panie,
mam ogromną prośbę, jestem studentką położnictwa i piszę pracę badawczą na temat przygotowania do macierzyństwa, przebiegu porodu i stanu dziecka. Czy mogła bym poprosić chętne Panie o wypełnienie anonimowej ankiety dostępnej pod linkiem poniżej: https://docs.google.com/forms/d/1odl...Eq2FU/viewform serdecznie dziękuje za wypełnione ankiety Pozdrawiam |
|
|||
|
|||
![]() u mnie brak miesiączki to był objaw dopiero potem ze dwa razy mnie mdliło a tak to czułam się znakomicie
|
|
|||
|
|||
![]() Moimi pierwszymi objawami był brak okresu, później ból piersi które były bardzo tkliwe i napięte a przy tym powiększone
|
|
|||
|
|||
![]() U mnie oczywiście brak okresu i dość książkowo czyli mdłości, wymioty, osłabienie, senność. Mdliły mnie już same zapachy.
|
|
|||
|
|||
![]() Pamiętam, że to było bardzo dziwne uczucie, gdy nagle zaczynało mnie mdlić na zapachy dochodzące z kuchni. Ja nigdy nie przepadałam za kotletami mielonymi, a na początku ciąży to nawet patrzeć na nie nie mogłam.
Czekoladka zazdroszczę braku mdłości i wymiotów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|