|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Wszystko dla mamy, taty i domu Nasi pomocnicy w codzienności - sprzęt AGD, wyposażenie, gadżety i ciekawe pomysły. |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() My też skorzystaliśmy z usług projektanta, ale teraz mamy inny problem - okazało się, że grunt na naszej działce jest bardzo niestabilny i nie mamy pojęcia co z tym fantem począć :/
|
|
|||
|
|||
![]() Według mnie przy tym , ile aktualnie można znaleźć inspiracji, katalogów czy różnych sklepów w sieci, to zatrudnianie projektanta jest zupełnie zbędne, jeśli chodzi o wyposażenie domu. Ja większość pokoi urządziłam zerkając po prostu na różne inspiracje w sieci i ogromnie pomogły mi takie sklepy, jak ten http://homlando.com/meble-domowe.html , bo zaoszczędziły masę mojego czasu, kiedy sklep ma bogatą ofertę, to możemy właściwie za jednym razem kupić większość mebli do domu.
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
|
|
|||
|
|||
![]() Wszystkie pomysły są niezłe
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Warto dobrze zweryfikować kilku architektów jak widza taki projekt domu. Sama była ma trzechi dopiero u ost czyli w www.bdbprojekt.pl najbardziej mi przypadł do gustu projekt...Był najbardziej praktyczny i wykorzystujacy prestrzeń...
|
|
|||
|
|||
![]() Właśnie dlatego moim zdaniem lepiej postawić na zakup gotowego projektu. Jest w nim napisane, jakie powinny być wymiary działki. Warto szukać takiego, który oparty jest o nowoczesne, a nie tradycyjne metody. Dzięki temu postawi się budynek energooszczędny. Takie projekty znajdziecie tutaj: http://finaldom.pl/katalog-projektow/. Uważam, że takie niewielkie, ale funkcjonalne domki są najlepsze.
|
|
||||
|
||||
![]() Projekt projektem, ale najważniejsze jest użycie fachowych materiałów i narzędzi budowlanych. Trzeba zawsze patrzeć na jakość i ich użyteczność, dlatego informacji o tym gdzie szukać takich materiałów jak kotwy wklejane warto poszukać na stronie eu-eu.eu/kotwy-wklejane-czyli-co-trzeba-wiedziec-o-kotwie-chemicznej-zywicznej/. Tutaj każdy kto jest w trakcie budowy lub tuż przed jej rozpoczęciem znajdzie pomocne porady.
|
|
|||
|
|||
![]() Możliwości jest naprawdę wiele kwestia czego naprawdę się potrzebuje? Bardzo fajnie ktoś opisał te nowoczesne systemy o których warto pamiętać juz na etapie właśnie budowy. Odsyłam do http://www.fhome.pl/pl/strona-glowna.html firma specjalizuje się w tworzeniu takich rozwiązań można poprosić o przygotowanie projektu i jego wycenę.
|
|
|||
|
|||
![]() Jeżeli chodzi o projekty domów to ja kojarzę stronę https://www.domoweklimaty.pl/ . Jak dobrze pamiętam mają ogromny wybór i nawet podział według kategorii np. oszczędnościowe, parterowe, z poddaszem użytkowym, dworki itd. Może tutaj warto się rozejrzeć.
|
|
|||
|
|||
![]() Stron z projektami domów jest tyle, że naprawdę jest w czym wybierać
|