|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Poród i połóg Tu dowiesz się wszystkiego co trzeba wiedzieć o porodzie. Włącz się do dyskusji! |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
|
|
||||
|
||||
![]() Właśnie tak zrobiłam :-) niestety muszę poczekać bo tam zajecia rozpoczynają sie dopiero od 28 tygodnia a u mnie dopiero 21 sie zaczął..ale dziękuję za wskazówkę :-)pozdrawiam
|
|
|||
|
|||
![]() Fajna sprawa ze szkołą rodzenia, nie chodziłam przy pierwszym dziecku bo nie wiedzałam o czymś takim , a przy drugim już nie chodziłam bo i tak miałam zapisaną cesarkę wiec zbędne to było. Ale byłam pare razy na ktg u położnej i muszę przyznać, ze to co opowiadała i pokazywała to całkiem ciekawe i przydatne rzeczy ! Wiec warto
|
|
||||
|
||||
![]() Cytat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Własnie najlepiej o opinie wypytać, jeszcze by nie wywalić kasy a w sumie nic wiele się na tych zajęciach nie dowiedzieć ! Nawet w necie sobie posprawdzaj może ludzie piszą coś
|
|
|||
|
|||
![]() My chodziliśmy do szkoły mama Gaja we Wrocławiu gorąco polecam można tam dowiedzieć się nie tylko o porodzie ale o pielęgnacji szczepieniach,
|
|
|||
|
|||
![]() My chodziliśmy do szkoły w szpitalu, w którym mam zamiar rodzić. Świetna sprawa taka szkoła. Nie tylko można się przygotować do porodu, ale też poznać położne ze szpitala. Bardzo podobały mi się zajęcia z fizjoterapeutką, ćwiczenia, czy pokazy masażu (i mamy i dzidziusia). Ponad to mąż zachwycony, bo nie chce tylko być przy porodzie, ale też jak najlepiej mi pomóc we wszystkim. Polecam każdej przyszłej mamie chodzenie do takiej szkoły
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ale po co płacić. Dziewczyny - przecież są darmowe szkoły.
Np. Szkoła Rodzenia p. Stefaniak na inflanckiej. Mogę z czystym sumienienm polecić tą szkołę. Prowadzą ją położne ze szpitala. Zajęcia to chyba standardowe - teoria i ćwiczenia. 2 godziny przecież można poświęcić, nic nie kosztuje, a jeśli nie wszystko to na pewno część się przyda. |
|
|||
|
|||
![]() Ja chodziłam i muszę przyznać, że to naprawdę bardzo pomaga. Szczególnie przy pierwszej ciąży
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
![]() ![]() |