|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() czy poprosicie kogos, zeby przyszedł w przebraniu do domu? a moze wybieracie się na zorganizowanego mikołaja np. w jakiejś bawilandii czy klubie malucha? a moze po prostu zwyczajnie połozycie prezent na parapecie i zawołacie dziecko, że mikołaj wrzucił przez okno?
chętnie przeczytam o Waszych pomysłach:-) |
|
||||
|
||||
![]() Ja od początku mówiłam moim dziewczynom, że mikołaj żył dawno temu i był biskupem, który obdarowywał ludzi prezentami. Na tą pamiątkę my robimy dziś to samo. Jakos nigdy nie mogłam sie przekonać do opowiadania bajeczek, że to mikołaj przynosi prezenty. Dlatego mamy w salonie wielką czerwoną skarpetę, do której wszyscy wrzucamy swoje prezenty dla najbliższych. 6 grudnia skarpeta zostaje otwarta, a nowi nabywcy prezentów cieszą sie jak szaleni.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() a my wynajelismy mikolaja
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() U nas w tym roku bez jakichs szczegolnych niewiadomo jakich udziwnien... wyslalysmy list z corka do sw. mikolaja i dostalysmy zwrotny list wideo takze widziala swietego mikolaja, dwod jest hehe, powiedzial jej, ze przyjdzie do niej jak bedzie zapewne spac i takie tam ( polecam www.imikolaj.pl ) no i planujemy jak wiekszosc rodzin sami jako mikolaj podlozyc pod choinke prezenty, pozniej mowiac, ze byl i dal je sam swiety - czyli klasyka
|
|
||||
|
||||
![]() U nas będzie wujek przebrany wiadomo jak
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jak ja byłam dzieckiem, to mikołajem była moja ciocia
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Drogie Mamy, jak wręczacie (tzn. jak mikołaj wręcza!) Waszym maluchom prezenty? Czy czyszczą, oczywiście te większe, nie niemowlaki
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() U nas zawsze wkładał prezenty do butów. Ach, to podekscytowanie, kiedy rano sie budzisz i widzisz, że coś w tym buciku jest - niesamowite uczucie, aż człowiek żałuje, że już w pana mikołaja nie wierzy
![]() |
|
|||
|
|||
![]() U nas tradycyjnie: rano dziecko się budzi i prezent juz czeka pod poduszką
![]() www.Amko.com.pl |
|
|||
|
|||
![]() U nas nie ma co prawda przebieranek za Mikołaja,ale synek zawsze siedzi do późna i wypatruje Mikołaja na niebie. Dopiero jak zaśnie,ma prezent pod poduszką,rano jest bardzo dużo radości
![]() www.Amko.com.pl |