|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Szpitale i lekarze Gdzie rodzić? Opinie na temat szpitali, w których rodziłyście. |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Rodziłam tam w marcu 2013r. Nie polecam zbyt szczególnie. Mi osobiście najbardziej przeszkadał stan łazienek- mokro, brudno, bez intymności. Sale także niezbyt komfortowe. Jeśli chodzi o położne to na bloku i na oddziale Panie są mało uczynne- nie wszystkie, ale miłych i pomocnych jest niewiele. Osobiście nie polecam!
|
|
|||
|
|||
![]() To widze, że niewiele się zmieniło w przeciągu 4 lat. Ja też nie bylam zadowolona z opieki położnych. Co do łazienek to jedyny plus to to, że są w pokojach,nie trzeba wychodzić na korytarz. Jestem zadowolona z opieki lekarskiej, może dlatego, że mój gin był bardzo zaangażowany i często pytał o samopoczucie.
Nadal trzeba mieć wszystko dla siebie i maluszka do porodu? |
|
|||
|
|||
![]() Strasznie brzmi na szczescie nie miałam tej przyjemnosci w nim gościć,malo szpitali jest pod względem lazienek komfortowych, wszedzie czystosc jest nie najlepsza
|