|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Zielono mi Zakładamy ogród lub ogródek na balkonie. Masz wątpliwości związane z ogrodnictwem, uprawą roślin albo zabawą z dzieckiem w zakładanie np. ogródka? |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Witam. Planuje kupić basen do ogrodu dla dziecka, chcę aby każdy z członków mojej rodziny mógł korzystać, znalazłam parę ciekawych ofert. Mój synek ma 3 latka czy korzystanie z basenu jest dla niego bezpieczne ?? co myślicie o takich pomyśle ? Słyszałam, że zabawa w basenie bardzo dobrze wpływa na rozwój dziecka
![]() Ostatnio edytowane przez Redakcja_MamoToJa.pl : 23-04-2014 o 10:45. |
|
|||
|
|||
![]() też bym chciała mieć piękny duży pełen zieleni ogród i ogrodowe problemy, z meblami ogrodowymi, oświetleniem, nawozami, ale niestety, na razie tylko mam balkonowy ogród, muszę jeszcze kilka lat poczekać na ten wymarzony
|
|
|||
|
|||
![]() Jasne, że kosztuje. Tylko jak ktoś się decyduje to chyba sobie z tego zdaje sprawę, że kosztuje sam basen i jego utrzymanie i to nie tylko jak piszesz chemia do basenu, ale też sama woda, prąd. Jednak za nic nie oddałbym swojego (może nie za dużego, ale własnego) basenu
![]() _________________ zaginął pies |
|
|||
|
|||
![]() Dla 3 latka trzeba kupić dość płytki basen, a właściwie taką dmuchaną wannę. Wtedy będzie bezpiecznie, ale i tak po prostu nie wolno jak będzie się bawił oka z niego spuszczać.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Myslę że dla 3 latak nie musi byc wcale duży ten basen, ważne żeby tylko było troche wody do popluskania się, ja uważam że to dobry pomysł, sama kupiłam w zeszłym roku na balkon a Majka wtedy miała roczek i tak się cieszyła że wyjść z tego nie chciała. dzieciaki uwielbiają wodę
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Dokładnie - maluchom wystarczy nawet miska z wodą, żeby się świetnie bawić
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Basen to frajda dla dzieci. Wiadomo, im większy, tym więcej wody zużywa się na jej wymianę. Teraz jest tyle rodzajów basenów ogrodowych, że bez problemu można jakiś dla siebie wybrać. U mnie zrezygnowano z niego ze względu na duże zużycie wody.
|
|
|||
|
|||
![]() Basen fajna sprawa ale ile przy nim pracy!
|
|
|||
|
|||
![]() Też polecam dla dzieciaczka taki mały, dmuchany basen
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ale i ile radości