|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Wychowanie i nauka Wasze metody i porady wychowawcze |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Witajcie,
w tym roku planujemy z mężem zabrać nasze dzieci na wakacje w góry. Co roku jeździmy w góry albo nad morze. Maluszki mają po kilka lat, dlatego są na tyle duże, że mogą jechać z nami. Odwiedziliśmy już pensjonat w Wiśle Willa Nova i w tym roku planujemy znowu tam pojechać. Polecam Wam - pensjonat jest dopasowany do potrzeb dzieci. Okolicę otaczają malownicze tereny. Czy ktoś był niedawno w Wiśle i wie czy coś się zmieniło? Mamy plany tam pojechać ale zależy nam też na tym, żeby zapewnić atrakcje naszym dzieciom. Pozdrawiam
|
|||
|
|||
![]() A nie myślała Pani nad tym, by zabrać dzieci zagranicę? Teraz bardzo częstym kierunkiem są wakacje w Indonezji - bardzo piękne malownicze miejsce, dużo ciekawych atrakcji. W Polsce podejrzewam wyjdę podobne koszty jak na taką wyprawę, a dzieci na pewno będą zadowolone.
|
|
||||
|
||||
![]() Zgadzam się z tą propozycją. Jak dla mnie trafne spostrzeżenia.
|
||||
|
||||
![]() Wygląda to bardzo solidnie. Chyba się na to zdecyduję.
|
|||
|
|||
![]() Jeżeli planujecie zdobywać jakieś szczyty to raczej postawcie na coś spokojniejszego, łagodniejszego. My na razie sami jeździmy w góry, jednak są to innego rodzaju wyprawy, bez hoteli. Jeżeli też lubicie takie bardziej survivalowe wycieczki to zajrzyjcie na https://www.polskieszlaki.pl/artykul...ba-zabrac.html Zapoznajcie się tu z tym tematem i dowiecie się co warto zabrać na wyprawę w góry
|
|
|||
|
|||
![]() Witajcie. Ciekawą opcją jest wycieczka na Bali bardzo piękne egzotyczne miejsce z dużą ilością atrakcji. Warto się wybrać w takie miejsce jeśli chcemy przeżyć niezapomniane wakacje
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Przede wszystkim, powinnaś zaopatrzyć się w coś naprawdę dopasowanego do sowich potrzeb. Dlatego też warto zastanowić się nad tym co istotne czyli nad plecakiem trekkingowym. Zacznij od przeczytania przydatnego poradnika w którym wszystko jest bardzo wyraźnie pokazane i wyszczególnione.