|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
maj: Dzień Matki Co chcecie dostać? Jak spędzacie ten dzień? Te i inne tematy dotyczące Dnia Matki zamieszczamy w tym miejscu. |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() a moze cos takiego: http://www.skapiec.pl/site/cat/1015/comp/616188 ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zafon albo Marquez - fantastycznie się czyta
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Seks na wysokich obcasach. To zbiór wywiadów Pauliny Reiter z dr Alicją Długołęcką, edukatorką seksualną, które ukazały się na łamach "Wysokich Obcasów".
|
|
|||
|
|||
![]() ale mówicie o swoich mamach, czy o sobie, jako mamach?
Moja mama ma niemal 70 lat i uwielbia biografie, ja za to czytam sporo beletrystyki, kryminałów itd -jej kupiłabym co innego, a co innego sobie ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Wsyzstko zależy co lubi czytać :P ja mogę polecić wszystkie ksiązki Cobena fantastyczny autor kryminałów
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Eric-Emmanuel Schmitt
![]() „Ludzie ogromnie potrzebują rozmawiać o sensie istnienia, o sprawiedliwości, o miłości, o pragnieniach, o śmierci... Książki Schmitta są potrzebne, bo mówią o największych wartościach w życiu w sposób najzwyklejszy, nieomalże dziecięcy." Anna Dymna |
|
|||
|
|||
![]() Ja polecam bukiet kwiatów a nie książkę.
|
|
|||
|
|||
![]() O właśnie! Kwiaty zawsze akutualne
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jeśli ktoś poszukuje książki na prezent to to polecam zdecydowanie "Żywa woda" Jana Parandyka. Nie tylko na prezent ale i w ogóle. Bardzo poruszająca...
|
|
|||
|
|||
![]() Ja również uwielbiam książki tego autora Moja mama też go bardzo lubi . Pisze prostym jeżykiem i potrafi dotrzeć do głębi serca Również je polecam Chociaż czytałam niektóre jego książki z biblioteki jedynie To jednak sama chciałabym posiadać je na własność i wracać do lektury kiedy zechcę
|