|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Zakupy dla dzieci Ubranka, zabawki - zapytajcie o radę i podzielcie się swoimi opiniami. |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Dziewczyny jak jest u Was, czy też macie wrażenie, że więcej wydajecie na ciuchy dla swoich pociech niż dla siebie? Czy kupując ubranka zwracacie uwagę na modę?
|
|
|||
|
|||
![]() Ja mam podobnie, szczególnie, że uwielbiam chodzić po sklepach online. A jak się ogląda to wiadomo… pojawia się ta niesamowita pokusa, żeby kupić akurat to, bo później może już nie być rozmiaru/podobnego kroju itd. Sama zwracam uwagę bardziej na krój, kolor i jakość, moda to kwestia istotna, ale po tych pierwszych
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zgadza się,chyba każda z nas zna tą kwestię zakupów online,swoja drogą to bardzo wygodna i zdecydowanie tańsza forma niż kupowanie w tradycyjnych sklepach,prawda?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() chyba każda z nas tak ma
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Oczywiście, że u mnie też tak jest że wydaję mnóstwo pieniędzy na ubrania i buty dla córki, przede wszystkim dlatego ze zwracam uwagę na jakość ubrań i butów a to niestety kosztuje ale też dlatego dziecko cały czas rośnie no i brudzi się nieustannie więc tych ciuchów trzeba mieć całe tony
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Tak, ja na ubranka dla dzieci tracę fortunę i oczywiście kupuję te modne ciuszki też , które oprócz tego że świetnie wyglądają są mało praktyczne
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja jednak staram się stawiać na praktyczność - jak to wychodzi, to inna sprawa
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() widzę bardzo dużo ślicznych ubranek ale ich ceny są niestety powalające
|
|
|||
|
|||
![]() Zgadza się i dlatego też jedno co mogę polecić to aby szukać niższych promocyjnych cen i okazji w dobrych sklepach internetowych. Tutaj znajdziemy zresztą szeroki wybór artykułów dla dzieci,zapraszamy do nas,chętnie pomożemy i doradzimy
![]() |
|
||||
|
||||
![]() O tak
![]() ą zawsze ciekawe propozycje za rozsądną cenę i dobrą jakość ![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|