|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Konkursy zakończone Tutaj przenosimy konkursy, które są już zakończone. |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Bez dwóch zdań brakuje ŚWINKI
![]() ![]() ![]() Pamiętam kiedy byłam małą dziewczyną i jeździliśmy na wieś do dziadków potrafiłam całe dnie siedzieć w oborze i mówić do świnek. Tak właśnie nie interesowały mnie kury, krowy, kaczki, konie tylko właśnie świnki ![]() ![]() ps. jakbym mogła wybrać imię to dałabym jej Rózia ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Gdy ubranka otulanka pierwszy raz zobaczyłam o koniu śmieszku od razu zamarzyłam, konie dzieci w leczeniu wspierają, rodzice wiele im zawdzięczają. Każdy rodzić dobrze wie ze każdej córeczce koń marzy się
![]() |
|
|||
|
|||
![]() W naszej rodzince Lisowskich przyszedł na świat pierwszy synek Wojtuś. Dlatego nasza propozycja na przytulnego zwierzaczka to LISEK !
Rudawy, mięciutki z długą kitą i przyjemnym wyrazem twarzy Chytrusek to świetny przyjaciel dla każdego dziecka i idealny kompan w naszej 'Lisiej' rodzince ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja bym chciala aby pojawila sie tam maskotka Surykatka Lola i mamut Henio |
|
|||
|
|||
![]() Moim zdaniem powinny dołączyć do ubranek- otulanek takie zwierzątka:
piesek świnka morska chomik złota rybka ... są to zwierzątka najczęściej wybierane i uwielbiane przez dzieci. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() O-twarcie wnioskuję -
T-ylko pieska brakuje! U-szka by miał długie i brązowe, L-śniącą sierść w łatki kolorowe, A przy tym oczka czarne, bystre. N-aturalnie potrzebny też ogonek puszysty! K-otkek, małpka i inne zwierzaki O-choczo przyjęłyby go do swej paki! |
|
|||
|
|||
![]() Do drużyny Ubranek-otulaczy mógłby dołączyć Kangurek-Kanguś, którego torba pomieściłaby każdą buteleczkę. Dzieci zabierałyby go wszędzie ze sobą,a on w swojej torbie zabierałby przysmaki naszych milusińskich
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zwierzątko jakie powinno dołączyć do Ubranek-Otulanek według mojego i synka upodobania to poczciwa Kaczuszka. To nasze ulubione zwierzątko. Ma milutkie żółte futerko, słodki zadarty dziobek i wydaje miłe dla uszu dźwięki. Kacperek zapewne jak wiele innych dzieci uwielbia prawdziwe kaczuszki a mając Ubranko-Otulanko w postaci Kaczuszki będzie ją miał cały czas przy sobie
![]() |
|
|||
|
|||
![]() A ja patrze na otulaczki zwierzaczki i zastanawiam się dlaczego nie ma jeszcze
![]() Kultowa zabawka dzieci na całym świecie zaczynając od naszych przodków po dzisiejsze czasy ![]() To mój wybór nr jeden ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jeśli brakuje jakiegoś zwierzątka do przytulania to zdecydowanie- BORSUCZKA FRANIA!
Piękne czarno białe kolory przyciągną wzrok dziecka od najmłodszych lat, większośc czerni sprawi iz brud codzienny nie będzie tak widoczny,a biały pasek na plecach borsuka będzie autostrada do termometru. Piękny pyszczek z małymi wąsikami będzie pocieszał i koił ból. Małe cztery łapki będa otulac do snu. A puchaty ogonek połaskoczek mały nosek. |