|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Ciąża i poród Pytania, rozmowy, wątpliwości - wszystko wokół ciąży |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Ja 2 tyg po porodzie byłam szczuplejsza niż przed ciążą, tyć zaczełam jakoś w dwa- trzy miesiące jak urodziłam Majuchę i nie wiem co to może być. Nie mogę się zebrać żeby pójść i zrobić sobie wyniki na tarczycę, bo słyszałam, że często się po ciąży psuje
![]() |
|
|||
|
|||
![]() No to się kochana zbierz i pójdź, bo to może Twoje źródło kilogramowych problemów. Bo np. ja to wiem że tyję od słodyczy i od siedzącego trybu w pracy.
|
|
|||
|
|||
![]() Zbiorę się zbiorę, muszę jeszcze pójść do mojego ginekologa, ponieważ planujemy drugie dziecko i chcę sprawdzić czy wszystko jest ok i przy okazji poproszę mojego lekarza o skierowanie. Ale tak mi nie po drodze tej mojej wsi, że szkoda gadać. Rozleniwiło mnie to wiejskie życie
![]() |
|
|||
|
|||
![]() majowa mama - super że już myślicie o drugim dziecku
A co do figury to zawsze jest tak że kobiety tak dążą do doskonałości aby być chudziutką ale facet lubi za coś złapać Jestem chuda ale nie odchudzałam się a mąż narzeka że jestem za chuda :/ |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Nawet jeśli zajde w ciążę to wrócę do pracy na chwilę. Papiery do żłobka składamy profilaktycznie. A ponadto nadal pracuję nad mężem aby się na to drugie zgodził bo na razie to jednego dnia jest na tak a drugiego na nie :-) i na koniec jeszcze dodam że o Majuche staraliśmy się prawie rok i nie wiem jak to będzie drugim razem :-(
|
|
||||
|
||||
![]() oj majowa mamo ileż Ty masz planów
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja plan mam jeden, chciałabym mieć drugie dziecko, tylko nie wiadomo jak będzie z realizacjom
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |