|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Zdrowie i pielęgnacja dziecka Jak dbać i czuwać nad zdrowiem dziecka? |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Bezsenność- http://www.bezsennosc.pl/przyczyny-p...a-bezsennosci/ to coraz częstszy problem Polaków. Stresujemy się, denerwujemy, myślimy o sposobach na rozwiązanie problemów. To właśnie sprawia, że nie możemy spać. By pozbyć się bezsenności- trzeba pozbyć się problemów.
|
|
|||
|
|||
![]() Lepiej iść do neurologa niż później żałować. Lekarz jak nic nie stwierdzi to będziesz się zastanawiać co dalej robić, a jak zbada i powie że jest wszytsko w porządku to przyczyny poszukasz innej. Może dziecku brak tlenu i jest niedotlenione odpowiednio. Może zwiększ ilość i częstotliwość spacerów.
|
|
|||
|
|||
![]() Przyczyny mogą być neurologiczne. Dlatego warto to zweryfikować i udać się do specjalisty. Najlepsza klinika jaką znam, która zatrudnia doświadczonych neurologów, to oczywiście Psychomedic. Tutaj https://psychomedic.pl/neurolog-warszawa są na nią namiary.
|
|
|||
|
|||
![]() hmm a moze to po prostu byc zly materac/lozko albo poduszka? Wbrew pozorom naprawde dobry materac potrafi podniesc jakosc i komfort snu oraz wypoczynku. Zbyt twardy, albo zbyt miekki materac potrafi sprawic duzo problemow.
Jesli chodzi o materace dla dzieci - to : tutaj mozna znalezc ich duzy wybor. Osobiscie polecam materace lateksowe dla dzieci. |
|
|||
|
|||
![]() Oczywiście, że takie małe dzieci również mogą skarżyć się na bóle głowy. Nie wiem czy mogą to być bóle o charakterze migrenowym, ale ja bym na twoim miejscu przeszła się z dzieckiem do lekarza i zrobiła mu odpowiednie badania.
|
|
|||
|
|||
![]() Wiele osób dotyka problem migren. Niestety czasami ciężko sobie z takimi bólami poradzić. Ale słyszałam, że masaż tajski potrafi pomóc przy takich bólach głowy. Myślę, że warto wypróbować, bo faktycznie może pomóc.
|
|
|||
|
|||
![]() Z takimi schorzeniami poradzi sobie tylko neurolog.
|
|
|||
|
|||
![]() Dzięki. Ja od kilku nocy również nie mogę spać. Byłam u specjalisty, ale stwierdził, że jestem zupełnie zdrowa. A ja budzę się kilka razy w nocy, a rano wstaję niewyspana, co to może być?
|
|
|||
|
|||
![]() A może jest Ci za gorąco lub za zimno? Myślałaś o zakupie nowej pościeli? Zerknij na lavaro.pl i kup sobie porządną, oddychającą pościel bawełnianą.
|
|
|||
|
|||
![]() Może dobry neurolog byłby w stanie rozwiązać ten problem? Moja koleżanka miała bardzo podobne objawy i to właśnie były kwestie neurologiczne.
|