|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Zdrowie i pielęgnacja dziecka Jak dbać i czuwać nad zdrowiem dziecka? |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() ha ha!
trza mu klawiaturke plastrem zakleić!!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]() I antybiotyk podac
![]() |
|
||||
|
||||
![]() To może i tutaj zadam pytanie
![]() Jest jakaś maść/ krem odkażający, antyseptyczny, szybciej gojący rany, minimalizujący blizny. Chciałabym coś takiego wrzucić do mojej apteczki ![]() wiem, wiem mogłabym w aptece zapytać, ale warto przedtem dowiedzieć się o czym wypróbowanym Ostatnio edytowane przez FamilyTree : 22-05-2009 o 09:26. |
|
||||
|
||||
![]() Ja polecam maść Zinalfat.Przepisała mojej małej dermatolog bo miala takie rany po ugryzieniach komarów i niechcialo się to goić posmarowalam kilka razy i rewelacja.Polecam.Myślę ze można ją kupić bez recepty,zapytam siostrę męza ona jest farmaceutką.No ale niestety jest dość droga ja płaciłam za nią 36 zł.
|
|
||||
|
||||
![]() Aniu dzięki
![]() ![]() Teraz też doczytałam, że ten tribiotic proponowany przez tosinske właśnie jest na takie przypadłości |
|
||||
|
||||
![]() Tribiotic też jest dobry i jest w takich wygodnych jednorazowych saszetkach.
|
|
|||
|
|||
![]() Ta my tez w apteczce mamy ten preparacik. Teraz w TV reklamuja masc przyspieszajaca gojenie ran i pomagajaca uniknac blizn ale nazwy nie pamietam a maz w pracy
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ja w takim razie tez sie za tamascia tutaj rozejrze,warto miec cos takiego w domu.
nie wiem czy widzialyscie,kupilam ostatnio spray odkazajacy specjalnie dla dzieci,nie szczypie jak go popsikac na skaleczenie Hansaplast,w carrefourze kupilam i mysle ze w pl tez jest ![]() |
|
|||
|
|||
![]() tree napisz czy byłaś w aptece i się pytałaś o tą maść...bo ja też muszę cosik sobie sprawić dla Milenki...już ma kolanko zdarte,po wczorajszych upadkach
|
|
|||
|
|||
![]() na rozdarte kolanko lisc babki lancetowatej przylozyc
![]()