|
||
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
Dołącz do naszych mam forumowiczek! Podziel się na forum Mamo To Ja (dawniej Babyonline) opiniami o produktach. Porozmawiaj o doświadczeniach związanych z wychowywaniem dziecka: pomagamy sobie wzajemnie i rozwiewamy najczęstsze wątpliwości. Weź udział w świetnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami! Zasady na forum - pomagajmy sobie wzajemnie Poznaj zasady, które obowiązują na forum w dyskusjach. Doradzaj i słuchaj porad innych mam, po to jesteśmy tu dla Ciebie! Wygraj Muzyczny Traktorek Smiki! Konkurs „Brzuszek miesiąca” Podziel się z nami zdjęciem swojego brzuszka w ciąży i wygraj fantastyczną nagrodę - Muzyczny Traktorek Smiki. Wygraj 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool. Konkurs „Zimowy Niezbędnik” Czy wiesz, że małe dzieci nie potrafią regulować temperatury ciała jak dorośli i tracą ciepło 4 razy szybciej? Napisz, w jaki sposób dbasz o komfort i ochronę dziecka zimą. Do wygrania 1 z 3 Zimowych Niezbędników od Wonderwool z cudownie miękkiej i ciepłej wełny merino. Sprawdź aktualne konkursy dla mam i wygrywaj ciekawe nagrody dla mam i ich dzieci! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Cześć
![]() chciałabym Was zachęcić do przekazania 1% swojego podatku na fundację: www.FundacjaPociecha.pl lub rozliczenia podatku na stronie: www.pit.FundacjaPociecha.pl . Dlaczego o tym piszę? Ponieważ, nie tylko choroba, brak rodziców itd. są wielkim nieszczęściem dla dziecka, ale również życie w patologicznej rodzinie, gdzie żyje się w środowisku alkoholików, awanturników, kiedy dziecko jest głodne i zaniedbane, kiedy nie ma kurtki a za oknem pada śnieg, kiedy jest wyśmiewane w szkole i nie dlatego, że jest czemuś winne ale dlatego, że życie go nie rozpieszcza i jest zdane tylko na dorosłe osoby... ta Fundacja pomaga takim dzieciom, dlatego naprawdę zachęcam Was do przekazania 1% podatku. Pamiętajcie, że dziecko nie ma siły, samo się bronić ani nie ma wpływu na swoje życie, kiedy jest tylko dzieckiem. |
|
|||
|
|||
![]() Witam
Zapraszam do umieszczenia swojej odpowiedzi w utworzonym już wątku tutaj http://forum.babyonline.pl/forum/sho...hlight=podatku Pozdrawiam |